Ota yhteyttä

Uno Finans Oy

Mannerheiminaukio 1 A 00100 Helsinki
Y-tunnus 3309833-1

Tervetuloa asiakaspalveluumme

Aukioloajat: ma–pe 9-17

Olemme täällä sinua varten!

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Vastaamme nopeasti kysymyksiisi ja autamme sinua tarpeidesi mukaan.

Uno Laina esittäytyy

Uno Laina on lainojen vertailupalvelu, jonka avulla yksityishenkilöt voivat kilpailuttaa nopeasti lainansa ja löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon. Yrityksen perustajilla on pitkä kokemus alalta ja laaja lainavertailupalveluiden tuntemus. Uno Laina on suurelta osin työntekijöidensä omistama.

Kauttamme on mahdollista hakea, vertailla ja kilpailuttaa seuraavia tuotteita: laina, kulutusluotto ja yhdistelylaina

Palvelumme ideana on yksinkertaisesti se, että välitämme hakemuksesi nopeasti ja luotettavasti useille eri pankeille yhdellä klikkauksella. Tämä säästää sinulta aikaa, vaivaa ja lopulta myös rahaa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit joutuvat nimittäin kilpailemaan saadakseen sinut asiakkaakseen, joten he tekevät aina parhaan mahdollisen tarjouksen lainastasi.

Saamme kumppaneiltamme palkkioita asiakkaan ja pankin välillä tehtyjen sopimusten perusteella. Uno Laina ei voi siis saada palkkiota muilta kuin yhteistyössä toimivilta pankeiltamme. Uno Laina ei tällä hetkellä tarjoa palveluita tai tuotteita, jotka edellyttävät lisenssiä. Yhteistyöpankkiemme kanssa tehdyissä toimeksiannoissa ja sopimuksissa olemme velvollisia varmistamaan, että pankin velvoitteet asiakasta kohtaan täyttyvät. Jos pankki tai Uno Laina laiminlyö velvoitteensa tiettyjen tuotteiden suhteen, asiakas voi vaatia sanktioita suoraan asianomaiselle pankille.

Kilpailutus kannattaa aina!