Usein kysytyt kysymykset

  • Lainojen kilpailuttaminen vertailupalvelumme avulla on helppoa ja vaivatonta. Syötä laskuriimme ensin paljonko haluat lainaa (5000 € tässä tapauksessa) ja valitse sitten sinulle sopiva takaisinmaksuaika (1–15 vuotta). Tämän jälkeen voitkin siirtyä laskurista kätevästi suoraan lainahakemukselle, jonka täytettyäsi suoritamme luottotarkistuksen ja lähetämme hakemuksesi eri lainanantajille. Alat pian saada lainatarjouksia, joita voit vertailla palvelumme selkeässä näkymässä. Jos tarjousten joukosta löytyy mielestäsi sopiva vaihtoehto, sinun tarvitsee enää hyväksyä se pankkitunnuksia käyttämällä ja kohta tilillesi on maksettu lainaa 5000 euron edestä. Huomaathan, että laina näkyy tilillä useimmiten noin vuorokauden kuluessa siitä, kun olet hyväksynyt tarjouksen riippuen hieman pankista.

  • Kaiken kokoisten lainojen kilpailuttaminen kannattaa siksi, että näin voi säästää lainakuluissa lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen hyvinkin suuria summia. Kilpailuttaminen on helppo tapa vertailla eri vaihtoehtoja ja saada yleiskatsaus lainavaihtoehtojen hinnoista. Toisinaan lainanantajat nimittäin markkinoivat alhaisia korkoja, mutta eivät todellisuudessa tarjoa moniakaan kulutusluottoja tällä korolla. Tämä antaa helposti harhaanjohtavan kuvan lainojen hinnoista. Jos kuitenkin teet lainahakemuksen useampaan pankkiin samaan aikaan, pankit kilpailevat saadaksesi sinut asiakkaaksi, minkä ansiosta voit saada alhaisemman koron sekä muutenkin edullisemmat ehdot.

    Jos siis aiot ottaa lainaa 5000 euroa, ota myös heti alusta alkaen avuksi lainojen vertailun asiantuntija Uno Laina! Toimitamme hakemuksesi kerralla useisiin pankkeihin ja saat vertailtavaksi selkeät vaihtoehdot. Näin autamme sinua löytämään sen sinulle sopivimman 5000 euron lainan.

  • Lyhyesti sanottuna kyllä, on mahdollista saada lainaa jopa 5000 €, vaikka sinulla olisikin luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintä. Kulutusluotto ei kuitenkaan tule kyseeseen, mutta vakuudellinen laina se sijaan on täysin realistinen vaihtoehto. Tietyt lainanantajat ovat nimittäin valmiita tarkastelemaan lainanhakijan menneisyyden sijasta ennen kaikkea tämän tulevaisuuden maksukykyä ja nykyistä tilannetta. Tällaiset ratkaisukeskeiset pankit pystyvät usein tarjoamaan lainaa myös silloin, kuin useimmat muut lainanantajat siitä kieltäytyvät jo lähtökohtaisesti.

    On kuitenkin tärkeää huomioida, että kaikille pankeille on tärkeää varmistua siitä, että laina myös maksetaan takaisin. Maksuhäiriömerkintä ei tietenkään ole automaattinen osoitus siitä, että laina jäisi hoitamatta, mutta pienentääkseen riskiään pankit vaativat lainalle yleensä jonkinlaisen vakuuden, jos hakijan luottotiedot eivät ole kunnossa.

    Me Uno Lainalla teemme yhteistyötä myös tällaisten ratkaisukeskeisten pankkien kanssa, joten sinulla on mahdollisuus hakea lainaa 5000 euroa tilanteestasi riippumatta. Vasta tutustuttuaan tarkemmin jokaisen hakijan yksilölliseen tilanteeseen lainanantajat voivat antaa lopullisen päätöksensä.

  • Lainan kuukausierän suuruuteen vaikuttaa korkojen ja muiden kulujen lisäksi ennen kaikkea lainan takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmäksi kuukausittainen lyhennys muodostuu, mutta toisaalta sitä enemmän laina ehtii kerryttää korkoa. Uno Lainan lainalaskurilla voit helposti saada suuntaa antavan arvion kuukausierän suuruudesta, tarvitsitpa lainaa 5000 euroa tai minkä tahansa muun summan aina jopa 60 000 € asti. Syötä vain ensin lainasumma ja kokeile sitten eri takaisinmaksuajoilla, mitä suuruusluokkaa lyhennys voisi olla. Uno Lainan laskurissa voit valita takaisinmaksuajaksi vähintään 1 vuoden ja enintään 15 vuotta. Huomioithan kuitenkin, että laskuri antaa kuukausierästä ainoastaan arvion ja tarkemman tarjouksen saat täyttämällä lainahakemuksen laskurin tietojen pohjalta. Koska kilpailutamme lainasi useiden pankkien kesken, voi kuukausierissä olla merkittäviäkin eroja. Kilpailuttaminen on sinulle aina maksutonta, eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. 5000 euron suuruisen kulutusluoton kuukausierän suuruuden selvittäminen Unon Lainan vertailupalvelun avulla on siis paitsi helppoa ja nopeaa myös täysin riskitöntä. Voit lainatarjoukset vastaanotettuasi ja kuukausittaisen lyhennyksen todellisen suuruuden selvitettyäsi itse päättää, haluatko lopulta ottaa lainan vai et.