Artikkelit

Laina
Kulutusluotto
Yhdistelylaina eli yhdistelmälaina
Vakuudellinen yhdistelylaina

Lainaa 30 000 €

Aiotko ottaa lainaa 30 000 € tai vastaavan suuren summan? Kokosimme alle muutamia tärkeitä seikkoja, jotka huomioimalla voit välttää sen, että päädyt ottamaan kuluiltaan ja koroiltaan liian kalliin lainan. Halvin 30 000 €:n laina kun löytyy usein vasta, kun olet vertaillut eri pankkien lainatarjouksia keskenään.

Lue artikkeli

Lainaa 40 000 €

Jos tarvitset lainaa 40000 euroa, kannattaa lukea tämä artikkeli ennen kuin päätät mistä lainan otat. Jutussa käydään läpi vinkkejä, jotka auttavat säästämään lainakuluissa.

Lue artikkeli

Lainaa 50 000 €

Jos haluat ottaa lainaa 50000 euroa, suosittelemme vilkaisemaan alta vinkit, joiden avulla voit säästää lainakuluissa merkittävästi.

Lue artikkeli

Autolaina

Tiesitkö, että kulutusluotto voi olla myös autolaina? Niinpä myös autolainan hakeminen ja kilpailuttaminen onnistuu Uno Lainan kautta yhdellä hakemuksella nopeasti ja luotettavasti.

Lue artikkeli

Pienikorkoinen laina

Pienikorkoisimman lainan löytämiseksi on erittäin tärkeää kilpailuttaa ja vertailla henkilökohtaisia lainatarjouksia. Lainan korkoon vaikuttavat monet asiat, kuten hakijan luottokelpoisuus. Lue vinkkimme siihen, miten löydät sinulle mahdollisimman pienikorkoisen lainan!

Lue artikkeli

Lainaa 60000 €

Jos aikomuksena on ottaa lainaa 60000 euroa tai vastaava summa, kannattaa tämä artikkeli lukea huolellisesti läpi.

Lue artikkeli

Lainaa 5000 €

Tarvitsetko lainaa 5000 euroa tai hieman enemmän tai hieman vähemmän? Siinä tapauksessa hyvä ratkaisu saattaisi olla kulutusluotto, joka on vakuudetonta lainaa. 5000 euroa on kuitenkin sen kokoinen summa, että lainaa ei kannata ottaa ensimmäisestä mahdollisesta paikasta, sillä näin voit päätyä maksamaan enemmän korkoja ja kuluja. Nyrkkisääntönä lainojen ottamisessa voidaankin pitää, että vertaile ensin ja ota laina vasta sitten ja tämä pätee myös kulutusluottoihin.

Lue artikkeli

Käyttölaina

Käyttölaina voi olla sopiva vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitaan pikaisesti lainaa arjen yllättäviin menoihin tai vaikkapa vanhojen lainojen yhdistämiseen taloudellisen tilanteen selkeyttämiseksi. Käyttölainaan pätee sama tärkeä sääntö kuin periaatteessa mihin tahansa muuhunkin lainaan: vertaile ensin ja ota käyttölaina vasta kun olet tutustunut huolellisesti eri lainanantajien tarjouksiin ja ehtoihin. Käyttölainan hinta kun voi vaihdella etenkin pitkien maksuaikojen kohdalla paljonkin.

Lue artikkeli

Lainaa pienellä korolla

Lähes jokaisella suomalaisella on jatkuvasti yksi tai useampi laina lyhennettävänä. Ja etenkin viime vuosina yksi asia lainoihin liittyen on ollut entistä enemmän tapetilla. Nimittäin lainojen korot. Sähkön ja polttoaineen hintojen lisäksi siis myös lainojen hintoihin on alettu kiinnittää aivan eri tavalla huomiota. Tämä on sinänsä täysin loogista, sillä korko on se, joka pitkälti määrittelee lainan houkuttelevuuden. Mitä pienempi korko, sen halvempi laina. Ja toisaalta mitä suurempi korko, sen suuremmat kulut lainasta koituvat.

Lue artikkeli

Lainalaskuri

Monia lainanottajia kiinnostaa ennen kaikkea haettavan lainan korko ja muut lainaan liittyvät kustannukset, mutta toinen yhtä tärkeä tekijä jo hakuvaiheessa on lainan kuukausittaisen lyhennyksen suuruus. Kuukausierän suuruuden perusteella, kun on todella helppo arvioida sitä, miten hyvin kyseinen laina istuu omaan taloudelliseen tilanteeseen. Yksinkertainen lainalaskuri onkin oiva työkalu jokaiselle, joka aikoo joko ottaa lainan lähiaikoina tai harkitsee lainan hakemista.

Lue artikkeli

Lainan kilpailutus

Onko sinulla suunnitelmissa ottaa pieni kulutusluotto tai kenties vähän suurempi laina? Kilpailutus on syytä tehdä aina, olipa lainan tarpeesi millainen tahansa. Lue miksi lainavertailu kannattaa ja kilpailuta laina Uno Lainan maksuttoman palvelun avulla helposti, nopeasti ja ilman sitoumuksia!

Lue artikkeli

Vakuudeton laina

Toisinaan tulee äkillinen tarve saada vakuudeton laina heti. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun työmatkoihin käytettävä auto vaatii välittömästi ison ja kalliin huollon eikä aikaa ole odottaa palkkapäivään asti ja luottokortin luottorajakaan ei anna myöten. Lainaa ilman vakuuksia on nykyään saatavilla monesta paikasta, joten apua yllättäviinkin arjen tilanteisiin on onneksi saatavilla nopeasti. Mutta sen sijaan, että valitsee ensimmäisen netistä löytyvän vaihtoehdon, kannattaa vakuudeton laina kilpailuttaa. Kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertailu on nimittäin helppo tapa säästää selvää rahaa. Me Uno Lainalla autamme sinua hakemaan lainaa ilman vakuuksia yhdellä hakemuksella monesta eri pankista.

Lue artikkeli

Lainan korot

Jos sinulla suunnitelmissa ottaa kulutusluotto, yhdistelylaina tai vakuudellinen laina, korot kannattaa ottaa erityisen tarkasti huomioon. Tämä johtuu tietenkin siitä, että lainan hinnan muodostaa pääasiassa lainan korko, joka vaihtelee riippuen siitä, mistä laina otetaan.

Uno Laina on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta kerrassaan vaivatonta, sillä itse asiassa me hoidamme kilpailutuksen puolestasi. Sinun tarvitsee siis tehdä vain yksi hakemus, jonka me toimitamme useille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden lainatarjouksia voit sitten vertailla kaikessa rauhassa.

Lue artikkeli

Edullisin laina

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on ensiarvoisen tärkeä osa lainanhakuprosessia. Kilpailuttaminen on helpoin tapa itse vaikuttaa siihen paljonko laina maksaa. Kun pankit kilpailevat sinusta asiakkaana, tarjoavat ne sinulle lainaa, jonka korot ja kulut ovat niin pienet kuin suinkin mahdollista. Uno Lainan vertailupalvelussa me hoidamme kilpailutuksen puolestasi. Näin edullisin laina löytyy melkein kuin itsestään!

Lue artikkeli